Geef aan op welke campagne jij je sales skills wilt inzetten. Hoge vergoeding = extra omzet.

Als KPI Company bieden we vooraanstaande organisaties op een unieke manier operationele sales kracht. We werken met hoogkwalitatieve leads en geavanceerde technologie in strak geplande campagnes.

Dat doen we op zowel de B2C als B2B markt. Daarbij ligt de nadruk voorlopig op campagnes op afstand. Dat wil zeggen: touchless en dus veilig. Omdat thuiswerken het nieuwe normaal lijkt te worden, zijn de bereikbaarheid van prospects en het resultaatpotentieel optimaal. Geef hieronder aan op welke campagne jij je sales skills als zzp’er gaat inzetten.

Energie Consumenten Verkoop | B2C

Je benadert consumenten en laat ze zien hoe ze kunnen besparen op hun energienota. Je prospects hebben hiervoor een OPT-IN afgegeven (toestemming om te bellen). Je valt ze dus niet koud op hun dak. Via ons platform begeleid je klanten van een eerste voorstel naar een offerte en een overeenkomst met 14 dagen bedenktijd. Als de klant de overeenkomst niet binnen 14 dagen annuleert ontvang je een vergoeding. Iets voor jou? Meld je nu aan!

Telecom Zakelijk | B2B

Voor Telecom Zakelijk draai je mee in een langlopende B2B-campagne. Je benadert zzp’ers en wijst ze op de voordelen van het een alles-in-één-pakket (internet, bellen, televisie). Wij voorzien je van goede leads en data. Voor elke gerealiseerde overeenkomst ontvang je een mooie vergoeding. Interesse in deze campagne? Meld je nu aan!

AEDNoodzakelijk | B2B

Voor AED Noodzakelijk informeer je ondernemers over de wenselijkheid en noodzaak van de aanwezigheid van één of meer AED’s in de bedrijfsomgeving. Bekijk de instructievideo op www.aednoodzakelijk.nl. Snelle toegang tot een AED (Automatische Externe Defibrillator) redt levens. Je hebt dus een goed verhaal. Temeer omdat AED’s t.w.v. € 1.400,- kosteloos worden plaatst. Jij verkoopt het bijbehorende servicecontract à € 37,50 per maand. Het aantal beschikbare uren is beperkt. Laat weten waarom jij het verschil maakt. Je kunt ook via een van de andere campagnes doorstromen. Meld je nu aan!

Energie Zakelijke Verkoop | B2B

Binnen deze campagne benader je de zakelijke markt voor een unieke deal voor de levering van gas en stroom. De nadruk ligt op zzp’ers die met deze deal veel geld kunnen besparen. KPI Company levert kwalitatieve data aan. Deze campagne vraagt om ervaring met en plezier in koude acquisitie. De vergoeding per afgesloten overeenkomst is bovengemiddeld goed. Snel aan de slag?. Meld je nu aan!

TOP